FINDOOR föddes som ett resultat av ett äkta behov

Den första FINDOOR-porten föddes år 1989, när dåvarande företagarbröderna H. Jaara & co sökte en lämplig portlösning för sin hall. Man hittade ingen port som uppfyllde behoven och därför beslöt bröderna Jaara att tillverka dem själva. Företagets första vikport blev snabbt en succé, många lastbilsförare som besökte hallen blev förtjusta i porten och beställde en likadan åt sig själva. Ordet spreds snabbt bland företagarna i nejden. Porten sålde sig själv.

För varje kund producerades en vikport som utgick från kundens behov, och i en allt tätare takt började dessa dyka upp i hallar, ladugårdar och andra byggnader. Under nästan 30 års tid har FINDOORs vikportar spridit sig runt hela Finland, och nu även i Sverige. Vi har aktivt lyssnat på den feedback vi får, och har involverat kunderna i produktutvecklingen. Detta har
resulterat i finslipade, banbrytande FINDOOR-portar.

Vikport och takskjutport – vad är skillnaden på dessa?

1.

Ring oss – vi sätter oss ner med dig för att diskutera dina behov och planera en lösning som passar just ditt behov.

2.

Vi påbörjar jobbet när pappersarbetet är klart. FINDOOR portarna tillverkas vid vår egenfabrik i Norra Finland, därför är leveransen snabb och flexibel.

3.

Våra egna montörer installerar porten på överenskommen dag och kontrollerar att de fungerar exakt som de skall. Underhållsinstruktioner levereras tillsammans med portarna.

4.

Du kan också välja ett bekymmersfritt serviceavtal, som inkluderar inspektioner och servicebesök. En näst intill underhållsfri port blir nu ännu mera bekymmersfri.

5.

Vi månar om våra kunder och vår kvalitet. Därför ringer vi eller kommer förbi efter att porten tagits i användning för att säkerställa att allt fungerar som det ska.

Kvalitet

Vi vågar se våra kunder i ögonen även årtionden senare. Vi vill, att när du som kund handlar hos oss, kan vara hundra procent säker på vår produktkvalitet. Vi följer dagligen upp att våra höga kvalitetskriterier förverkligas, utvecklar och förbättrar ständigt vår produktion och försäkrar oss om att våra anställda alltid har de bästa verktygen. Detta gör arbetet mera meningsfullt eftersom vi själva kan lita på kvaliteten och dess förverkligande.

Flexibilitet

Vi vill vara marknadens mest flexibla portleverantör. Vi skräddarsyr varje port, och därför förhandlar vid alltid separat om leveranstiden. Vi strävar efter att varje projekt skall uppfylla kundens önskemål, allt från planering till montering. Flexibiliteten gäller även vår personal, var och en av oss kan själva bestämma över när man vill ta ut semester, och när orderstocken så kräver, är vi också beredda att vara flexibla.

Ärlighet

Vi håller alltid fast vid det vi lovar. Vi möter och behandlar både positiva saker och utmaningar på ett trovärdigt sätt, och vi bearbetar även svåra saker utan dröjsmål. Vi håller även fast vid ett öppet handelsförfarande, att produkterna motsvarar beställningen, inga tråkiga överraskningar dyker upp och eventuella reservdelar och tjänster som kan behövas i ett senare skede, är rimligt prissatta. Överprissättning hör inte till vårt tillvägagångssätt.

Ta kontakt

Postadress
Västra Strömvägen 9
791 46 Falun

Fabriken
Lieksentie 11
91100 Ii, Finland